Blogs over grootschalig planmatig woningonderhoud

Woningonderhoud: praktisch belicht

januari 2018 1787 Geert Dekens | Blog, Beheer en onderhoud

Zo af en toe kom ik op Youtube video's tegen waarbij ik denk: "Dat is nuttige informatie voor woningonderhoud!". En wat blijkt: nuttige content hoeft niet altijd van super professionele videobedrijven te zijn.

Zo kwam ik deze week vanuit mijn LinkedIn contacten het Youtube kanaal van Schildersbedrijf Edens tegen. Blijkbaar is de eigenaar van dat schildersbedrijf, John Edens, niet alleen vaardig met een kwast en plamuur, maar ook met video's maken en daarmee ook met het delen van zijn kennis en vaardigheden op een groot aantal gebieden van planmatig onderhoud. Hij is een actieve vlogger en heeft een eigen kanaal op Youtube.

Woningonderhoud praktisch belicht met videoinstructiesWelke instructie video's vind je daar?

Het kanaal van John behandelt diverse aspecten van (planmatig) onderhoud, gezien vanuit schilderbedrijf. Denk hierbij aan zaken als: houtrotreparatie, kozijnen schilderen, buitendeuren schilderen, kozijnen schilderen langs bakstenen, klemmende ramen verhelpen, kunststof schilderen, schilderen in twee kleuren, strakke lijnen snijden en nog veel meer. Allemaal voorzien van video's met een logische opbouw en beeldmateriaal vanuit de eigen praktijk.

Waarom valt me dit op?

Ik vind het bewonderenswaardig dat een professional zo zijn kennis deelt. Knap dat iemand, naast zijn drukke baan, nog tijd en ruimte heeft om instructievideo's in deze aantallen en inhoud te maken en te publiceren.

Bovendien inspireert het mij (wederom) om mijn kennis op het gebied van digitaal planmatig onderhoud met u te delen. Ook van mijn kant mag u in de toekomst meer videomateriaal verwachten!

Interesse in de digitale oplossing voor planmatig woningonderhoud?