Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions



25 september 2019

Controle op meerwerk tijdens uitvoering?

Controle op meerwerk tijdens uitvoering?

Met de telefoon uitvoering registreren

Met de nieuwe ViOn Uitvoering app onderbouw je per gebrek eenvoudig de uitgevoerde herstelwerkzaamheden van de later geconstateerde schades. Automatisch wordt door het registreren van de schade en het herstel, het meer-en minderwerk berekend. Er is geen twijfel over de uitgevoerde werkzaamheden. Deze berekening is een totaalopsomming van alle individuele schades met een statusbeoordeling, zoals hieronder is weergegeven.

Status weergave van schades en herstel van onderhoud

Met de ViOn Uitvoering app op zijn telefoon geeft de schilder de status per punt aan. Wanneer de code afwijkt van de inspectie die eerder is uitgevoerd, dan wordt dit aangegeven op de juiste plek in de geveltekening en onderbouwt de schilder de afwijking met een foto.

Schades vastleggen tijdens de uitvoering van het woningonderhoud

Jouw opdrachtgever is overtuigd!

Na het registreren van de uitvoering heb je direct de rapportage met meer- en minderwerk beschikbaar en onderbouw je hiermee aan de opdrachtgever waarom het herstel van de schades op deze manier is uitgevoerd.

De opdrachtgever heeft één overzicht en krijgt de inzicht in de uitvoering.

Schades die bij woningonderhoud worden geconstateerd zijn goed gedocumenteerd

Wil jij ook alle schades betaalt krijgen door de opdrachtgever?

Neem contact op met Geert Dekens, accountmanager bij Visual Solutions via +31-6-12831982, of vul het onderstaande contactformulier in.