Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions16 maart 2022

SSH& digitaliseert en actualiseert complexen met ViOn

SSH& kiest voor ViOn van Visual Solutions

SSH& is een non-profit woningcorporatie (stichting) voor studenten die op kamers willen. Studenten die een eigen plek zoeken, een thuis tijdens de studententijd. En met veel plezier kort of lang in Nijmegen of Arnhem willen wonen.

Van SSH& heeft Visual Solutions de opdracht ontvangen om van alle complexen de gevels te digitaliseren. Daarnaast voegen we alle beschikbare data die nu nog op verschillende plattegrond tekeningen staat samen tot 1 bron plattegrond. De gebruiksoppervlakte NEN2580, de brandveiligheidstekening en ook de verhuurplattegrond wordt uit 1 bron gegenereerd.  Het grote voordeel voor SSH& is dat er maar 1 tekening onderhouden wordt bij mutaties en dat alle gekoppelde data automatisch geüpdatet wordt.

SSH& complex 1 - digitaliseren met ViOn SSH& complex 2 - digitaliseren met ViOn

In de nieuwe plattegronden wordt controle uitgevoerd op de NEN2580 gebruikersoppervlakte en waar nodig volgt een nieuwe berekening.

Visual Solutions actualiseert in de toekomst al het tekenwerk, zodat SSH& altijd over actuele digitale gegevens beschikt van haar complexen en stadspanden.

Wil je meer weten over digitaliseren met ViOn?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.