Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions21 april 2021

Webinar - Overzicht bij RGS projecten voor corporaties door software integratie

Webinar - Overzicht bij RGS projecten voor corporaties door software integratie

Als manager vastgoed van de corporatie wil je overzicht van de kwaliteit van je projecten en welke kosten er gemaakt worden in de toekomst. In dit Webinar laten Visual Solutions en RGS+ zien dat software integratie jou als manager vastgoed helpt met sturing bij RGS projecten.
 
ViOn – Visueel Onderhoudsbeheer, verzorgt de juiste actuele objectdata voor het bepalen van de omvang van het woningbezit, waarbij RGS+ invulling geeft aan de werkelijke geplande onderhoudsmaatregelen die afgestemd zijn aan budgetten en kosten van het onderhoud. RGS+ automatiseert het hele RGS proces en ondersteunt alle processtappen om tot een goed, gezamenlijk resultaat te komen.
 
Tijdens dit Webinar laten Visual Solutions en RGS+ zien hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat en welke voordelen software integratie bij RGS projecten voor jou als manager vastgoed van de corporatie dit oplevert.

Schrijf je snel in via onderstaande knop. Ook als je niet aanwezig kunt zijn is inschrijven handig, want je ontvangt na het webinar een link naar de opgenomen video van het webinar.

Inschrijven voor het Webinar