Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions11 maart 2021

Webinar - Succesvol digitaliseren voor resultaatgericht samenwerken in projecten

Webinar - Succesvol digitaliseren voor resultaatgericht samenwerken in projecten

Met alle ketenpartners samen digitaliseren aan één RGS project lijkt een onmogelijke situatie om dit gestructureerd te doen.
 
Omdat we met meerdere vakgebieden werken aan 1 gebouw of woning met meerdere verschillende disciplines lijkt het bijna onmogelijk een eenheid te kunnen krijgen tussen alle softwaresystemen en apps die gebruikt worden bij de bedrijven.
 
Niks is minder waar. Wij laten 18 maart zien dat ViOn tussen alle systemen werkt voor alle ketenpartners. In ViOn verzamelt iedere ketenpartner data die gestructureerd gebruikt wordt voor ieder vervolg systeem. Zo bouwt iedereen samen aan de brondata voor zijn eigen disclipline.
 
De werkzaamheden zijn voor iedere ketenpartner te lezen en een hulpstuk om de juiste planning te maken of de juiste beslissing te maken over bijvoorbeeld het onderhoud aan de woning.
 
Meld je aan voor dit webinar op 18 maart om 14:00 uur via onderstaande link. Ook als je niet live aanwezig kunt zijn is inschrijven handig. Je ontvangt namelijk na het webinar via de e-mail een link naar de opname van het Webinar.