Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions12 november 2021

Workshop ViOn bij Mens-Zeist

ViOn goed inzetten, hoe doe je dat? Mens-Zeist heeft een workshop gevolgd van onze collega Geert Dekens, om als nieuwe klant ViOn te leren gebruiken voor toekomstige grote onderhoudswerkzaamheden.
Om de workshop dynamisch en praktisch te maken, hebben we ervoor gekozen om Mens-Zeist zelf te laten werken met de app van ViOn en er een competitie van te maken. 

De beste inspectieopname

Voor aanvang heeft Visual Solutions kaartjes aan de gevel opgehangen met verschillende soorten gebreken. Aan de gevel en kozijnen was bijvoorbeeld houtrot te vinden, schimmel en een achterdeur en ventilatierooster die vervangen moest worden.

Raam schade  achterdeur vervangenHoutrot

Aan de deelnemers van de workshop de taak om deze correct en zo goed mogelijk te inspecteren en registreren. Met het gebruik van de foto’s werd zo eenvoudig extra informatie toegevoegd voor de opname van de inspectie. Na afloop gaf de software van ViOn met scores aan wie de beste inspectie had gedaan. De winnaar, Mens-Zeist Vastgoedonderhoud B.V. 

Mens-Zeist Mens-Zeist app

Medewerkers van Mens-Zeist weten nu hoe je snel en eenvoudig ViOn gebruikt om te inspecteren, schadecoderingen plaatst met foto’s en hoe je soepel met de applicatie van ViOn werkt voor de doelen die Mens-Zeist voor ogen heeft.

Kortom, een succesvolle en leuke Workshop met Mens-Zeist. Welkom als nieuwe gebruiker van ViOn!