Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions23 april 2020

Data toepasbaar voor het onderhoudsbedrijf

Onderhoudsbedrijven halen veel informatie uit data die zij aanleveren in de systemen van ViOn. Het is echter niet altijd bekend bij deze organisaties hoe ver de mogelijkheden reiken om de data toe te passen binnen de eigen werkprocessen.

Op de werkvloer spelen vragen of bepaalde acties en rapportages mogelijk zijn, maar ze worden niet altijd gesteld.

Visual Solutions heeft jarenlange ervaring en hieruit leveren wij standaard data aan die meestal 90% van de complete behoefte van een onderhoudsbedrijf dekt.

Maar waarom krijgen wij niet een rapportage van de strekkende meters raamhout?

Gefrustreerde mevrouw heeft data niet onder cotrole

Feedback krijgen is niet eenvoudig

De meeste data is al beschikbaar, maar er is zoveel meer mogelijk. De 90% dekking vul je in met ervaringen uit eerdere projecten, maar hoe kan je die overige 10% zo goed mogelijk invullen?

Om hier inzicht in te krijgen heeft Visual Solutions verschillende individuele interviews afgenomen bij een onderhoudsbedrijf. Iedere calculator en inspecteur binnen het onderhoudsbedrijf heeft dezelfde vragen gekregen op het gebied van functionaliteit en werkwijze met ViOn tijdens de verschillende werkprocessen.

Met de waardevolle informatie uit de interviews hebben wij data verfijnd en sluiten de rapportages nu beter aan op de behoeftes van het onderhoudsbedrijf.

Zo zijn projectoverzichten eenvoudiger terug te vinden voor de calculator, inspecteur en werkvoorbereider. Kan er op bepaalde data gefilterd worden om snel de juiste gegevens in te zien. En is het nu mogelijk om binnen deze gegevens selecties aan te brengen. Een aantal voorbeelden die de data nog beter toepasbaar hebben gemaakt voor het onderhoudsbedrijf.

Voordelen voor het onderhoudsbedrijf

Met de informatie uit de interviews weten wij welke informatie van belang is voor de klant en leveren wij kant en klare rapportages aan over de onderhoudskenmerken van de woningen die van belang zijn voor iedere calculator en inspecteur. Hierdoor werken de calculators en inspecteurs met data die direct toepasbaar is. Met de nieuwe toepassingen heeft het onderhoudsbedrijf merkbaar tijdswinst behaald.

Wil jij data ook 100% beheersbaar maken?

Neem dan contact op met Geert Dekens via +31-6-12831982, of vul onderstaand het contactformulier in.

x