Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions



9 maart 2017

Eigen rapportages en analyses op maat

Eigen rapportages en analyses op maat

Zelf ViOn rapportages maken?

Nieuwe tips en trucs leren om zelf efficiënter te werken? Dat kan met ViOn, door een opleiding te volgen om eigen rapporten gebaseerd op de gegevens die in ViOn op basis van tekeningen en inspecties en onderhoud zijn vastgelegd.

ViOn biedt meer dan je denkt

Leer functionaliteiten van ViOn ontdekken met een opleiding Rapporteren. Aan de hand van van praktische opdrachten en begeleiding word je wegwijs gemaakt met het rapporteren en analyseren van gegevens. Na enige oefening en inrichting met één druk op de knop voldoende om de gewenste rapportage te maken.

Eigen rapporten op maat

Met de basiskennis die is opgedaan is het mogelijk om een eigen rapportages te definiëren, bijvoorbeeld: Hoe degradeert de woning of het complex? Dit kan zichtbaar gemaakt worden met een degradatiecurve. In onze maatwerk trainingen leer je een rapportagesjabloon aanpassen en te gebruiken in de praktijk. Met de ViOn rapportagemodule is het mogelijke iedere vorm van vastgelegde gegevens in de ViOn database in een rapport of analyse op te nemen.

Hoe leer je dat?

Volg een ViOn opleiding bij Visual Solutions. Heb je interesse in een opleiding van ViOn, neem dan contact op met Geert Dekens, +31-6-12831982 of stuur een email naar Geert Dekens.

Visual Solutions biedt de digitale oplossing voor het beheren van grootschalig planmatig woningonderhoud.