Nieuws van Visual Solutions19 juli 2017

Nieuwe release van ViOn beschikbaar

Nieuwe release van ViOn beschikbaar

Dit is ViOn 5.2

Met ingang van juli 2017 is de nieuwste versie (5.2) van ViOn (Visueel Onderhoudsbeheer) beschikbaar. Deze versie bevat nieuwe functionaliteiten, uitbreiding van bestaande functionaliteit en aanpassing aan de laatste techniek.

Gebruikers van het ViOn cloud abonnement krijgen de nieuwe release automatisch zonder verder kosten beschikbaar.
Gebruikers met een ViOn OnPremise installatie kunnen met technisch consultancy van Visual Solutions contact opnemen voor installatie op locatie.

Onderstaand een introductie op de belangrijkste punten van deze nieuwe release van ViOn.

Maatwerk hoeveelhedenrapportages

Met ViOn 5.2 is de hoeveelhedenrapportage die ViOn zo waardevol maakt, nog verder verbeterd. Het is nu mogelijk geavanceerde sjablonen te gebruiken voor maatwerk elementrapportages. Dit is een aanvulling op de best practice elementrapportage waar al jaren dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

SmartSketch Viewer 2016

Een veel gebruikte en geprezen functionaliteit van ViOn is die van de verkenner-module. Hierin kan het gedigitaliseerde werk snel en eenvoudig worden ingezien. In ViOn 5.2 is de nieuwste versie van de SmartSketch Viewer van Intergraph verwerkt, SmartSketch Viewer 2016.

Windows 10 en SQL Server 2016 compatibiliteit

ViOn draait op het besturingssysteem van Microsoft, Windows, en vult databases op het relationeel databasebeheersysteem van Microsoft, SQL Server. ViOn 5.2 is geschikt gemaakt voor de nieuwste versies hiervan, respectievelijk Windows 10 en SQL Server 2016.

Volledige release notes ViON 5.2

De volledige release notes voor ViOn 5.2 zijn berschikbaar door de te klikken op deze link.

x