Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions24 juli 2018

Onderhoudsgegevens altijd actueel met de ViOn inspectie app

Onderhoudsgegevens altijd actueel met de ViOn inspectie app

Woningcorporaties die nog steeds inspecties doen op papier, een Excel sheet, of via een ander extern systeem lopen achter de feiten aan.

Met de ViOn inspectie app is dat nu verleden tijd!

Met de app is het mogelijk om op de tablet te werken bij inspecties van complex woningen. Door het gemakkelijk plaatsen van inspectiecodes op onderhoudselementen van woningen heb je altijd overzicht van de laatste stand van zaken.
 

Overzicht van de objecten in de ViOn inspectie app

Ter verduidelijking kun je een foto toevoegen aan een schade element. Zo kun je precies zien om welke schade het gaat en waar deze zich bevindt. In één oogopslag heb je een duidelijk beeld van de inspectie.
 

Overzicht van de inspectiecode in de ViOn inspectie app

De informatie wordt in de app ingevoerd en direct gedeeld met de verschillende ketenpartners. Tijdens het gehele onderhoudsproces hebben jij en de ketenpartners altijd actuele gegevens tot je beschikking.
 

Overzicht van de ViOn inspectie app bibliotheek en tekening

Met de ViOn inspectie app verlies je geen tijd meer aan overbodige administratieve handelingen, verklein je foutpercentages en hebben alle ketenpartners de beschikking over de juiste data.

Benieuwd hoe de ViOn inspectie app jou als woningcorporatie verder kan helpen?

Neem contact op met Geert Dekens, accountmanager bij Visual Solutions via +31-50-30 50 044, of vul onderstaand ons contactformulier in.

 

 

x