Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions5 februari 2020

Seminar – Calculatie innovatie van Koninklijke OnderhoudNL

Het OnderhoudNL Platform Digitalisering & Informatisering (D&I) is opgericht om haar leden professioneel te ondersteunen bij digitalisering en informatisering in het bedrijf.

Op woensdag 12 februari organiseert OnderhoudNL de bijeenkomst Calculatie innovatie in het Postillion Bunnik. Ondernemers met, of zonder personeel, maar ook iedereen die zich bezighoudt met digitalisering, automatisering en ICT in de onderhoudsbranche, is welkom bij deze bijeenkomst.

Visual Solutions is door OnderhoudNL gevraagd om een presentatie te verzorgen aan haar leden op het gebied van digitalisering in de onderhoudsbranche.

OnderhoudNL Seminar Calculatie Innovatie ViOn

Communicatie is een belangrijk onderdeel van het planmatig onderhoudsproces. Daar heeft Visual Solutions een innovatieve oplossing voor, ViOn-Inspectie. ViOn-Inspectie wordt ingezet voor het digitaal inspecteren als basis voor begroting, offerte en planning. Het is een eenduidige manier van inspecteren, waardoor voor iedereen duidelijk is waar onderhoud uitgevoerd moeten worden.

Bewoon onze presentatie bij en hoor en zie wat de voordelen voor jou zijn met ViOn-Inspectie.

Aanmelden voor de bijeenkomst Calculatie innovatie?

Dat kan voor leden van OnderhoudNL via onderstaande link, of via een contactpersoon van OnderhoudNL.

https://www.onderhoudnl.nl/cms/showpage.aspx?id=3&redirectUrl=https://www.onderhoudnl.nl:443/platform-di-12feb

Op 12 februari presenteren wij rond 19.00 uur ViOn-Inspectie. Wij zijn ook aanwezig op de informatiemarkt waar we je persoonlijk meer informatie geven over onze oplossingen.

Meer informatie over de bijeenkomst?

Bekijk het nieuwsbericht van OnderhoudNL via onderstaande link.

https://www.onderhoudnl.nl/website/nieuws/nieuwsberichten/2019/oktober/platform-digitalisering-informatisering-over-calculatie-innovatie

x