Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions



16 oktober 2019

SW Vastgoed Verbetering inspecteert ruim 800 woningen met ViOn-Inspectie

SW Vastgoed Verbetering heeft voor een grote klant in het Noorden ruim 800 woningen verdeeld over 16 complexen, 100% geïnspecteerd met ViOn-Inspectie. Omdat er geen tekeningen beschikbaar waren en de data snel aangeleverd moest worden, hebben ze de woningen geïnspecteerd op foto's. 

Met ViOn-Inspectie was het voor SW Vastgoed Verbetering mogelijk om op een Android tablet of een Apple iPad het planmatig onderhoud digitaal vast te leggen op de foto. Door het gemakkelijk plaatsen van inspectiecodes uit de best practice inspectiebibliotheek van Visual Solutions op onderhoudselementen wordt de basis voor de begroting, offerte en planning gelegd. Een eenduidige manier van inspecteren, waardoor voor iedereen duidelijk is waar onderhoud uitgevoerd moet worden.

ViOn-Inspectie laagbouw

Uiteraard kan de opdrachtgever gewoon inloggen in de ViOn Portal om de inspectie te raadplegen. Hierin krijgen zij alle informatie die nodig is bij het onderhoudsproces, online en direct beschikbaar. De data deelt SW Vastgoed Verbetering eenvoudig met alle andere partijen in het totale woningonderhoudsproces.

ViOn-Inspectie hoogbouw

Ook benieuwd naar de voordelen van ViOn – Visueel Onderhoudsbeheer voor jou?

Neem dan contact op via +31-50-3050044, of vul onderstaand het contactformulier in.