Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions



11 september 2019

ViOn-Portal vernieuwd en uitgebreid

Visual Solutions lanceert de nieuwe versie van de ViOn-Portal. Ervaringen en wensen van gebruikers zijn meegenomen om het gebruik van de ViOn-Portal verder te verbeteren.

ViOn‑Portal

De ViOn‑Portal is een online webportal waar alle informatie (digitalisatie, foto’s, inspecties, uitvoeringen, foto’s, plattegronden, rapportages, enz.) die nodig zijn bij het onderhoudsproces gedeeld wordt met alle partijen in het woningonderhoudsproces.

ViOn‑Portal is geïntegreerd met ViOn‑CAD, ViOn­‑Inspectie en ViOn‑Uitvoering, zodat alle digitale informatie van de woningen online beschikbaar is en de basis vormt voor inspectie of uitvoering van onderhoud.

Nieuwe release ViOn‑Portal

De ViOn‑Portal is al meer dan een jaar beschikbaar voor gebruikers van de complete ViOn Suite. In dit jaar hebben we ervaringen en ideeën verzameld wat heeft geleid tot een nieuwe release: makkelijker in gebruik, meer overzicht, directer inzicht.

ViOn-Portal nieuwe release schermvoorbeeld

In de nieuwe weergave die standaard wordt getoond zijn nu direct zichtbaar:

  • De volledige mappenstructuur met plaatsen, regio’s, straten, complexen, woningen
  • Op detailniveau voorbeeldweergave van bestanden die beschikbaar zijn: digitalisaties, foto’s, aantekeningen, Excel sheets, inspecties, uitvoeringen
  • In de voorbeeldweergave de mogelijkheid snel door mappen voorwaarts en terug te bladeren
  • Direct zicht op de positie in de mappenstructuur
  • De berichten hebben een eigen pagina gekregen, zodat er meer ruimte op het scherm beschikbaar is voor de combinatie van mappenstructuur en voorbeeldweergave

Naast deze visuele verbetering (een soort Windows verkenner op de webportal) is ook de performance verder verbeterd.

Kortom: allemaal voordelen voor beter en makkelijker gebruik. Het delen van de onderhoudsgegevens was nog nooit zo eenvoudig. De nieuwe release wordt in de komende weken voor alle gebruikers uitgerold.

Toekomst

Visual Solutions blijft luisteren naar de ervaringen van gebruikers voor de nieuwe releases van de ViOn Suite, dé digitale oplossing voor grootschalig planmatig woningonderhoud. Heb jij wensen, vragen, of ideeën? Meld het ons via de contactpagina!