Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions



26 oktober 2016

ViOn (Visueel Onderhoudsbeheer) nu beschikbaar!

ViOn (Visueel Onderhoudsbeheer) nu beschikbaar!

Met ingang van oktober 2016 is ViOn (Visueel Onderhoudsbeheer) beschikbaar gekomen. ViOn voegt alle mogelijkheden van C-STORM en Visual Inspection samen en biedt verdere uitbreidingen. Met de komst van ViOn nemen we afscheid van de productnamen C-STORM en Visual Inspection.

In de afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden, zoals maatwerk schaderapportages en compatibiliteit met meer- en minderwerk rapportages.

 

Digitaliseren is de toekomst

Met behulp van ViOn kunt u uw woningbezit als woningcorporatie digitaliseren. Bent u een onderhoudsbedrijf? Dan kunt u met behulp van ViOn uw opdracht digitaliseren. Op de gedigitaliseerde tekeningen kunt u inspecteren aan de hand van uw eigen gewenste inspectiemethodiek. Denk hierbij aan houtrotinspecties, prestatiekeuringen en conditiemetingen. Alle ingevoerde gegevens zijn te rapporteren en zorgen in combinatie met de gedigitaliseerde tekeningen voor meer grip op het onderhoud. Meer info vind u hier.

Persoonlijker

Het is nu mogelijk om in een sjabloon maatwerk schaderapportage te rapporteren. Hierdoor zijn verschillende schaderapportages mogelijk. Bij de installatie van ViOn 5 wordt een standaardsjabloon maatwerk schaderapportage meegeleverd. Dit sjabloon is eenvoudig aan te passen naar uw eigen wensen.

Efficiënter

De kracht van ViOn zit in intelligente digitale tekeningen. Past u die aan, dan heeft u een andere rapportage, meer details in tekeningen, meer inzicht. Het inmeten en tekenen kost tijd, dus hoe sneller u kan inmeten en tekenen, hoe meer de mogelijkheden van ViOn benut worden.

Om de tekenaar te helpen sneller te tekenen hebben we een fotomeetextensie ontwikkeld. Met deze uitbreiding kunt u gevelelementen in de digitale tekening plaatsen op basis van een onderliggende foto van de gevel, waardoor er veel minder tijd op locatie met inmeten doorgebracht hoeft te worden. Belangrijke tijdbesparing dus!
 

Belangstelling? Neem contact op

ViOn 5 is direct beschikbaar voor bestaande klanten van C-STORM en Visual Inspection.
Belangstelling voor ViOn? Neem contact op met Geert Dekens, bel 06-12831982 of stuur een e-mail naar [email protected]