Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions3 juli 2020

Visual Solutions digitaliseert 5.000 woningen met ViOn-CAD

We zitten niet stil bij Visual Solutions, dat is zeker. Wij zien om ons heen ook veranderingen dankzij de corona omstandigheden. Zo vinden afspraken digitaal plaats en moeten innovatieve ideeën worden ingezet door verschillende partijen in de onderhoudsbranche.

Dit komt erop neer dat wij de afgelopen maanden veel tekenwerk hebben gedaan voor woningcorporaties om woningen te digitaliseren. Het maken van digitale tekeningen met ViOn-CAD is eenvoudig door het gebruik van foto’s. Dit is ook de reden dat opdrachtgevers Visual Solutions met ViOn inzetten voor deze werkzaamheden.

Door foto’s te maken worden namelijk alle corona maatregelen als afstand bewaren, nageleefd. Door de omstandigheden besluiten organisaties ook vaker om renovatiewerkzaamheden uit te stellen en bijvoorbeeld schilderwerk eerst uit te laten voeren. Hiervoor zijn digitale tekeningen goed bruikbaar.

Woningen digitaliseren met ViOn-CAD

Sinds maart zijn meer dan 5.000 woningen gedigitaliseerd met ViOn-CAD.

Bijkomend voordeel is dat de tekeningen digitaal in ViOn staan. In de toekomst kan hiermee geïnspecteerd worden met ViOn-Inspectie en gebruik je dezelfde gegevens tijdens de uitvoering met ViOn-Uitvoering. Zo heb je het gehele onderhoudsproces in 1 systeem gefaciliteerd. 

Ook benieuwd naar de voordelen van het digitaliseren van woningen met ViOn-CAD? Neem dan contact op via +31-50-3050044, of vul onderstaand contactformulier in.

x