Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions



31 juli 2019

Visueel Onderhoud, “the next level”

Al jaren hanteert Visual Solutions de opvatting dat beheersbaar woningonderhoud begint met het zichtbaar maken van de problematiek. Om voor alle partijen in de onderhoudsketen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te communiceren, maakt Visual Solutions al meer dan 20 jaar gebruik van slimme digitale tekeningen en foto’s. “Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden”, een cliché, maar daarom niet minder waar.

Waar we al enige tijd visuele digitale inspecties mogelijk maken voor het voorbereidende werk, gaat Visual Solutions nu ook met de uitvoering van woningonderhoud naar “the next level”.

In 2018 heeft Visual Solutions als opvolger van Visual Inspection de app ViOn Inspectie geïntroduceerd, volledig geïntegreerd met ViOn Portal voor het integraal delen en verzamelen van digitale gegevens voor woningonderhoud. 

Op basis van deze techniek gaat er een lang gekoesterde wens in vervulling, namelijk een app die de werkzaamheden voor de uitvoering van onderhoud beheert: ViOn Uitvoering.

ViOn Uitvoering

Met ViOn Uitvoering kun je snel, overzichtelijk, eenvoudig en betrouwbaar de uitvoeringsdata visueel op locatie registreren op een tekening of foto. Door de integratie met de ViOn Portal communiceren ViOn Inspectie en ViOn Uitvoering naadloos met elkaar, waardoor het monitoren van de voortgang eenvoudiger is dan ooit. 

Ook het maken van meer- en minderwerk overzichten zijn nu snel en inzichtelijk te genereren. Zowel de ingerichte en gekozen codes door inspectie als de uitvoering zijn onderbouwd met opmerkingen en foto’s waardoor er achteraf geen discussies meer is tussen opdrachtgever en -nemer.

ViOn Uitvoering schermvoorbeeld

We kunnen dan ook oprecht zeggen dat de volledige ViOn Suite (ViOn CAD, ViOn Inspectie, ViOn Uitvoering en de ViOn Portal) visueel woningonderhoud naar het volgende niveau brengt.

ViOn Uitvoering draait zowel op een iPad en iPhone, als ook op de meeste Android tablets en smartphones. 

Wil je meer weten over de ViOn suite en of ViOn Inspectie en ViOn Uitvoering? Of bekijken hoe dit gereedschap in jouw onderhoudswerkzaamheden benut kan worden? Neem dan contact op met Jan Kuperus via +31-50-3050044, of via [email protected]