Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions



11 mei 2016

XCESS neemt belang in Visual Solutions

XCESS neemt belang in Visual Solutions

ICT-dienstverlener XCESS uit Leusden neemt een meerderheidsbelang in Visual Solutions. XCESS ontwikkelt al sinds jaar en dag standaard en op maat IT oplossingen die integratie van verschillende systemen mogelijk maken, van weboplossingen die interne systemen met klanten en toeleveranciers integreren tot geavanceerde koppelingen tussen bijvoorbeeld een ERP pakket en andere toepassingen. De oplossing die Visual Solutions biedt, past uitstekend in ons pallet.”

Groeimarkt

Jan Kuperus, directeur van Visual Solutions (links op de foto), beaamt deze mogelijkheden. “We waren toe aan een volgende stap in onze groei. De kennis en kunde van XCESS, plus het feit dat we al eerder met elkaar hadden samengewerkt, maakte deze verandering voor ons een logische stap. Door de deelname van XCESS verwachten wij onze groei, zowel in aantal installaties als in de functionaliteit van onze oplossing, waar te kunnen maken. De markt die wij bedienen groeit op dit moment weer, zeker nu de woningbouw weer aantrekt en corporaties bovendien hogere eisen stellen aan de kwaliteit van de woningen die zij bezitten, zonder dat de kosten voor het onderhoud mogen stijgen. Onze oplossingen C-Storm en Visual Inspection kunnen hierbij uitstekende diensten bewijzen."

Producten en diensten passen uitstekend bij de XCESS-bedrijfsvisie

De producten en diensten van Visual Solutions passen uitstekend bij onze bedrijfsvisie” aldus Ernst Peter Tamminga, CEO van XCESS (rechts op de foto). “Al sinds jaar en dag ontwikkelen wij standaard en op maat IT oplossingen die integratie van verschillende systemen mogelijk maken, van weboplossingen die interne systemen met klanten en toeleveranciers integreren tot geavanceerde koppelingen tussen bijvoorbeeld een ERP pakket en andere toepassingen. De oplossing die Visual Solutions biedt, past uitstekend in ons pallet.”

.NET en SQL technologie

“De technologie die Visual Solutions gebruikt (.NET/SQL) is de kern van al onze bestaande oplossingen” aldus Rob Suurland, CTO van XCESS (midden). “Dit, gecombineerd met onze ervaring in het beheersen van het IT ontwikkeltraject en het beheren en onderhouden van systemen die in de loop van de jaren diverse releases met de laatste technologie krijgen, maakt dat ik met vertrouwen de oplossingen van Visual Solutions oppak en samen met de specialisten van Visual Solutions verder ga vernieuwen en uitbouwen.”

Meer informatie

XCESS expertise center b.v. (www.xcess.nl) is gevestigd in Leusden en bereikbaar op 033-4335151.
Visual Solutions b.v. (www.visual-solutions.nl) is gevestigd in Groningen en bereikbaar op  050-3050044