Grootschalig inspecteren van woningen, VHE's

Met ViOn-Inspectie voer je ter plaatse inspecties uit op basis van ViOn-CAD tekeningen, PDF bestanden of foto's van woningen. Denk aan houtrotinspecties, prestatiekeuringen en conditiemetingen. De inspectie vertaalt ViOn-Inspectie naar gestandaardiseerde inspectiesymbolen. ViOn-Inspectie is draadloos (4G of WiFi) verbonden met ViOn-Portal. Direct na het inspecteren zijn de resultaten via ViOn Portal beschikbaar voor de ketenpartners en communiceren deze partners digitaal over onderhanden werk.

Hoe werkt woning inspecteren?

Gebreken, oorzaken en maatregelen leg je vast met symbolen op de digitale tekening op de tablet. Het in beeld brengen is een groot voordeel, de tekening wordt ook gebruikt voor de uitvoeringsopdracht. Daarnaast zijn er rapportages voor eenheden en aantallen. Dit biedt een extra hulpmiddel voor het opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting.

ViOn-Inspectie voor digitaal inspecteren van woningonderhoud

Extra capaciteit

Visual Solutions biedt jou uitgebreide expertise bij het in kaart brengen van je inspecties.

Interesse in meer informatie?

Wij geven graag uitleg! Regelmatig organiseren wij kennisdelingssessies waarin wij op detail ingaan op de problematiek van grootschalig planmatig woningonderhoud en hoe deze organisaties door samenwerking met goede digitale hulpmiddelen en gemeenschappelijke gegevens efficiënter kunnen werken. Heb je belangstelling voor een kennisdelingssessie?  Vul dan het contactformulier in.