Voorbeelden van gebruikers van ViOn

De Goede Vastgoedonderhoud

De Goede Vastgoedonderhoud

105 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren van ruim 100 woningen met behulp van digitaal fotometen, beschikbaar stellen van digitale tekeningen in de ViOn portal en het bieden van de mogelijkheid voor het uitvoeren van onderhoudinspecties met de ViOn Inspectie app.

Wolters Vastgoedonderhoud

Wolters Vastgoedonderhoud

105 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren woonzorg complexen, grote ingewikkelde complexe woningen met bijzondere vormgeving en veel detailniveau in de constructies.

Wits Vastgoedonderhoud

Wits Vastgoedonderhoud

112 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Uitvoeren en vastleggen van inspecties van 585 woningen als voorbereiding voor het uit te voeren woningonderhoud (schilderwerk).

Talen West

Talen West

101 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren van complexen van huurwoningen woningen voor planmatig onderhoud en voor grootschalig onderhoud. Uitwerken van gevels en situatie.

Sommer Schilderwerken

Sommer Schilderwerken

101 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren van 126 woningen (gevels op RGS niveau) als voorbereiding van uit te voeren schilderwerk

Schilders De Vries

Schilders De Vries

99 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren van ca. woningen voor een woningcorporaties als voorbereiding voor het uitvoeren van planmatig woningonderhoud

Roza Vastgoed

Roza Vastgoed

104 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren van 216 woningen (geveltekeningen op RGS niveau) als uitgangspositie voor aan te besteden onderhoud schilderwerk.

Painting Holland Groep

Painting Holland Groep

112 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren van 3 complexen voor Verenigingen van Eigenaren bij een winkelcentrum.

Hemubo

Hemubo

115 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitalisering van een paar honderd woningen voor verschillende woningcorporaties als voorbereiding op grootschalig woningonderhoud.

Heijligers

Heijligers

102 Klanten, Onderhoudsbedrijven

Digitaliseren van een wooncomplex als onderbouwing van de toegevoegde waarde van digitalisering bij de planning van woningonderhoud.

Nijhuis Bouw B.V.

Nijhuis Bouw B.V.

177 Klanten, Onderhoudsbedrijven

De ambitie van Woningcorporatie Mooiland is om een groot aantal huurwoningen energiezuinig en comfortabel te maken. Nijhuis Bouw b.v. is een van de partners die hieraan meewerkt.

De Huismeesters

De Huismeesters

1982 Klanten, Woningcorporaties

In de visie van De Huismeesters is het belangrijk dat zij als organisatie gebruik maken van de mogelijkheden en voordelen van digitalisering. Tot 2011 werkte De Huismeester nog niet met digitale bestanden met schadebeelden.

Wold & Waard

Wold & Waard

1824 Klanten, Woningcorporaties

Wold & Waard is een woningcorporatie met ongeveer 4.900 woningen en is gelegen in het Westerkwartier van de provincie Groningen. Het planmatig onderhoud aan de buitenschil van de woning wordt in een cyclus van 6 jaar...

Domesta

Domesta

1846 Klanten, Woningcorporaties

Resultaatgericht vastgoed onderhouden. Voor velen een doel, maar hoe pak je dat efficiënt aan? Die vraag is de afgelopen jaren regelmatig gesteld bij Domesta, een wooncorporatie met plusminus 9100 woningen en ...

Acantus

Acantus

1736 Klanten, Woningcorporaties

Acantus is een woningcorporatie met een woningbezit van ongeveer 13.000 huurwoningen in Noordoost- en Oost-Groningen. Het gehele woningbezit is getekend en zowel de plattegronden en aanzichten hiervan zijn gedigitaliseerd...

Actium

Actium

2020 Klanten, Woningcorporaties

Actium is een woningcorporatie met een woningbezit van ongeveer 16.000 huurwoningen haar werkgebied, dat zich uitstrekt van Zuidoost Friesland tot Zuidwest, Midden en Noord Drenthe. Het gehele woningbezit is getekend...