ViOn-Inspectie voor digitaal opnemen van onderhoudsinspecties

Doe jij als onderhoudsbedrijf of woningcorporatie nog steeds inspecties van woningen op papier, een Excel sheet, of via een ander extern systeem?

Kost het veel tijd om gegevens op te nemen, in systemen in te voeren en later weer aan te passen omdat deze niet correct zijn? Lopen de faalkosten per proces dusdanig op?

Met ViOn-Inspectie is dat verleden tijd!

ViOn-Inspectie gebruik je bij het opnemen van inspecties voor woningonderhoud. Met digitale tekeningen, of simpelweg een foto, maak je snel inzichtelijk waar gebreken zijn aan de woning. Door het gemakkelijk plaatsen van inspectiecodes en schadecoderingen op onderhoudselementen heb je altijd overzicht van de laatste stand van zaken.

Met de ViOn-Inspectie app inspecteer je snel met je tablet bij de woning waar je de opname doet.

Eenmaal de opname gedaan, profiteer je in elk daaropvolgend proces. Je hebt altijd correcte en actuele gegevens tot je beschikking. Je data is controleerbaar, dus de opdrachtgever ziet direct in de begroting wat de reparaties zijn en wat die inhouden dankzij het gebruik van foto’s. Vanaf de opname van de inspectie, tot aan de uitvoering, zijn gegevens altijd correct en hetzelfde. Dit zorgt voor betrouwbaarheid bij de opdrachtgever en verkleint je foutkansen tijdens planmatig woningonderhoud.

ViOn-Inspectie wordt ingezet voor het digitaal inspecteren als basis voor begroting, offerte en planning. Het is een eenduidige manier van inspecteren, waardoor voor iedereen duidelijk is waar onderhoud uitgevoerd moeten worden.

Voordelen van ViOn-Inspectie voor jou

•    Altijd de juiste actuele gegevens tot je beschikking in elk proces van het woningonderhoud
•    Minimaliseer foutkansen door het eenmalig invoeren van de juiste data
•    Maak en gebruik foto’s om gebreken duidelijk te maken in de inspectie
•    Tijdwinst bij de invoer en overdracht van gegevens
•    Werk eenvoudig en snel met de app voor de tablet
 

ViOn-Inspectie, foto maken van de gevel met de tablet


Meer zien? Bekijk dan onderstaande video.
 

ViOn-Inspectie App voor planmatig woningonderhoud

ViOn-Inspectie animatievideo

 

Klik op onderstaande afbeeldingen om deze te vergroten en een beter beeld van de interface van ViOn-Inspectie te zien.
Eenvoudig en snel vastgoed inspecteren met ViOn-InspectieEenvoudig vastgoed inspecteren met inspectiecodes in ViOn-InspectieEenvoudig vastgoed inspecteren met rapportages in ViOn-Inspectie

Meer weten over ViOn-Inspectie?

Vul dan onderstaand contactformulier in, of neem direct telefonisch contact op met Geert Dekens, accountmanager. Hij helpt je graag.

Bekijk de andere ViOn modules