Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions19 maart 2021

Opname Webinar - Succesvol digitaliseren voor resultaatgericht samenwerken in projecten

Heb je ons Webinar - Succesvol digitaliseren voor resultaatgericht samenwerken in projecten, gemist? Geen probleem. Bekijk nu de herhaling die wij hebben opgenomen.

Met alle ketenpartners samen digitaliseren aan één RGS project lijkt een onmogelijke situatie om dit gestructureerd te doen.
 
Omdat we met meerdere vakgebieden werken aan 1 gebouw of woning met meerdere verschillende disciplines lijkt het bijna onmogelijk een eenheid te kunnen krijgen tussen alle softwaresystemen en apps die gebruikt worden bij de bedrijven.
 
Niks is minder waar. Wij laten in dit Webinar zien dat ViOn tussen alle systemen werkt voor alle ketenpartners. In ViOn verzamelt iedere ketenpartner data die gestructureerd gebruikt wordt voor ieder vervolg systeem. Zo bouwt iedereen samen aan de brondata voor zijn eigen disclipline.
 
De werkzaamheden zijn voor iedere ketenpartner te lezen en een hulpstuk om de juiste planning te maken of de juiste beslissing te maken over bijvoorbeeld het onderhoud aan de woning.

Bekijk de opname van het Webinar door op onderstaande afbeelding te klikken.

Opname Webinar - Succesvol digitaliseren voor resultaatgericht samenwerken in projecten

Ook benieuwd naar de voordelen van ViOn voor jou? Neem dan contact op via +31-50-3050044, of vul onderstaand contactformulier in.