Nieuws banner Visual Solutions


Nieuws van Visual Solutions14 juli 2023

Sommer Schilderwerken start met ViOn Professional

Als toonaangevend schilderbedrijf is Sommer Schilderwerken altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Onlangs zijn ze gestart met ViOn Professional. Samen met Visual Solutions zijn ze naar Scheemda gereisd om 38 woningen te inspecteren en de voordelen van ViOn Professional uit de eerste hand te ervaren, de resultaten zijn verbluffend.

Sommer Schilderwerken

Samenwerken tijdens de inspectie

Tijdens de inspectie werkt de inspecteur nauw samen met ViOn om een breed scala aan elementen te registreren. Hij concentreerde zich op enkelglas, oud dubbelglas en controleerden de sponningdiepte van ramen en deuren. Tijdens het proces kwam hij zelfs kunststof kaders in houten kozijnen tegen, wat zijn oog voor detail en grondigheid toont.

Foto van de te inspecteren gevel     Foto van de te inspecteren gevel

Schades aan de gevelelementen     Schades aan de gevelelementen

Uitbreiding risico inventarisatie

Om de risico-inventarisatie uit te breiden, registreerden ze steekproefsgewijs ook houtaantastingen en te lage dorpels. Deze uitgebreide inventarisatie stelt Sommer Schilderwerken B.V. in staat om na de inspectie een gedegen scenario en plan van aanpak met offerte te presenteren aan hun klanten. Deze eerste inspectie diende ook als een leerschool voor het bedrijf, waarbij ze een werkwijze ontwikkelden die de basis zal vormen voor toekomstige inspecties.

De rol van Visual Solutions

Visual Solutions speelde een essentiële rol tijdens de inspectie, waarbij ze voorbeelden en nieuwe werkwijzen aanreikten. Ze hebben als missie om niet alleen Sommer Schilderwerken B.V., maar ook andere ViOn-gebruikers binnen verschillende bedrijven op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen. Voor Sommer Schilderwerken B.V. begint alles met het starten van het werken met ViOn, omdat het de meest effectieve manier is om te leren en te groeien.

De enthousiaste reacties van de medewerkers van Sommer Schilderwerken B.V. over het gebruik van ViOn zijn een bron van trots voor Visual Solutions. De voordelen zijn duidelijk zichtbaar: directe beschikbaarheid van data en inspectiegegevens na de opname, sneller inspecteren zonder de noodzaak van handmatige notities en een betere leesbaarheid van de inspectieverslagen. Wat voorheen losse foto's waren, is nu georganiseerd en gemakkelijk terug te vinden. Deze voordelen hebben Sommer Schilderwerken B.V. snel doen beslissen om ViOn verder te omarmen en te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden.

Sommer Schilderwerken tekenen overeenkomst met Visual Solutions

Ondertekening start abonnement ViOn Professional (links Jeroen Hengeveld, Daarnaast Alex Blekkink)

ViOn Professional help Sommer Schilderwerken B.V. om efficiëntie, nauwkeurigheid en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Het is een krachtig instrument dat schilders en inspecteurs in staat stelt om hun werk te stroomlijnen en de tevredenheid van klanten te vergroten.

Ook het voordeel van ViOn professional benutten?

Benieuwd naar hoe ViOn Professional jouw bedrijf kan helpen bij het optimaliseren van inspectieprocessen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van ViOn!