Nieuws van Visual Solutions16 mei 2017

Hoeveel onderhoud vergt een gevel?

Hoeveel onderhoud vergt een gevel?

Onze klanten, zoals onderhoudsbedrijven, schilders en dakdekkers moeten de vraag "Hoeveel onderhoudsgevoelige elementen bevinden zich in een gevel?" beantwoorden om een passende begrotingen voor grootschalig planmatig onderhoud te maken.

Basisgegevens niet correct

De gegevens die worden aangeleverd door opdrachtgevers zijn vaak niet actueel en niet compleet. Om een passende sluitende begroting te maken betekent dit dat de onderhoudsbedrijven medewerkers naar de woningen toe moeten sturen om de gevels volledig in kaart te brengen. Pas dan ontstaat een eenduidig beeld van alle onderhoudsgevoelige elementen. van een gevel

Een actuele digitale tekening is de bron voor een goede begroting

Wanneer men alleen beschikt over aantallen en hoeveelheden is het moeilijk te herleiden waar een houten paneel zich bevindt in een gebouw. Visual Solutions heeft een dienstverlening om een eenduidige digitale inventarisatie (tekening) van alle gevelcomponenten die voor onderhoudsbedrijven benodigd zijn, te leveren.

Met de digitale tekening van de gevel zijn aantallen en hoeveelheden volledig gevisualiseerd. Wanneer in de digitale tekening het gevelbeeld wordt aangepast, veranderen automatisch de aantallen en hoeveelheden.

Dit maakt de digitalisering in de vorm van een interactieve tekening, gemaakt met ViOn, uniek. 

Hoe werkt de digitalisering?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe de digitalisering in zijn werk gaat?

Neem contact op met Geert Dekens, 06-12831982 of g.dekens@visual-solutions.nl, hij beantwoordt al uw vragen!

x